Direktlänk till inlägg 31 januari 2010

Rubrik saknas

Av Tina - 31 januari 2010 10:53


VIlka härliga dagar det är. Jag är ute med mina elever hur mcyket som hellst och det är svårt att gå in.

Hela skolan hade vinterdag i torsdags och vi hade skidskytte, curling, skridskor och stjärtlappsrace och så grillade vi korv så klart. Det var en TOPPENDAG  

Måste säga att barnen arbetar såååååå intensivt och så mycket bättre inne på lektionerna då man tillbringar mer tid ute.... hmmm.... vad beror det på  .


Var och tränade i går, lördag med Malin, Pernilla och Tomas. Pernillas man, Fredde, plogar våra planer så det är helt superhärlig att vara och träna med de få hinder som är kvar. Lakritz var sååå förtjust i NIxxa som löper, Nixxa gillar att bli uppvaktad. Naya däremot gillade INTE att  li uppvaktad varken då hon löpte eller efter löpet. Hon biter (eller snarare MARKERAR) som en piraya och skrämmer bort de som kommer och är intresserad. En liten pitbull var nog hon i sitt förra liv.

Malin var så snäll och knäpte fina bilder på alla våra fyrbenta små älsklingar. Ska bli spännande och se dem, kul med fartiga bilder.

Slalomingångarna börjar bli lite bättre, hon springer inte förbi dem då man ska ta dem för första gången under en yträning, vilket har varit min fasa inför första tävlingen i Rättvik i mars. Men jag hoppas att vi hinner träna mycket inför den tävlingen. Hon är mycket signalkänslig och det är stor skillnad på NIxxa och Naya då jag handlar. Nixxa måste jag vara ute i lång förtid för att tala om vad som kommer att hända och Naya måste jag vara så exakt och precis annars kommer hon in eller gör det jag visar att hons ka göra men för tidigt.... ja, ja bara att ta lärdom och träna på TIMING!!!!

Nixxa är vimsig nu när vi tränar, måste vara löpet, hon har varit så här förr då hon löpt, trots att hon inte gjort det så många ggr    men hin vimsar runt och irrar lite och är mycket ofokuserad. OCh tränar jag Naya så sitter hon och skäller brevid, då vill hon vara med.


Fast jag ÄLSKAR denna vita, ljusa snön och denna helhäftiga period då snön verkligen är kvar så längtar jag oerhört mycket till våren och gröna träningsplaner. Ska bli ett spännande år med två hundar att tävla med   jag håller mina tummar att det blir ett roligt och bra år.


Jag var in och skrev under att det ska bli fler storleksklasser för hundarna länken heter:

http://www.namninsamling.com

det var inte många namn ännu menhoppas att det blir fler. Hundar som är på gränsen mellan s, m och l kommer att få drägligare agilityliv.


Nus skiner den underbara solen och min kära man vil ut och gå, försökte få honom med till Domarudden och ut på isen, men det blåste lite mycket så det kasnke var storm där   ja, ja vi går väl runt viken i S-gårdsstad istället. Minst lika vackert   .

Det blev ingen tävling i Lagga spm jag hde planerat skulle vara Nayas första, det var en inoff, då hon löpte, så vi åkte till Dalarna istället. Det var mysigt att få vara med alla syskonen och bo hons mamma. Alla systrarna blev kvar på natten och vi sov överrallt hahah.

Snart är det sportlov åååå det längtar jag till.



 
 
Ingen bild

Marre

31 januari 2010 22:07

Som du såg så kom jag inte!
Kom från Sunne och tog med hundar och dotter ut på isen!
Sedan var jag slut!
Frestar på att träna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 30 juli 2010 11:27

Jisses vad tiden springen iväg :o) Sommaren har varit helt fantastisk och det är bara att inse att man verkligen har laddat batterierna inför hösten igen :o) Sommarcupen är igång sen ngr veckor tillbaka och i år är det ingen hit för de fyrbenta o...

Av Tina - 24 juni 2010 22:15

Massor har hänt sedan sist... Men det senaste är nog att jag äntligen fått sommarlov och att jag njuter av FULLA drag av ledigheten. I helgen bodde jag i husbil med underbara Anki och härliga Exit - värdens härligaste valp - hur cool och duktog m...

Av Tina - 11 maj 2010 17:18

Kan man välja bättre dag att vara ledig på   . Tog en njutbar sovmorgon och barnenkom iväg till skolan. Skjutsade Crille till sin skola då han skulle ha packning och ut och hajka med kanot och sova i tält i natt brrrr. Åkte sedan till klubben där M...

Av Tina - 6 maj 2010 17:40

Det är ett tag sedan man var inne och skrev. Läser mest andras....   Fick bakläxa att jag inte uppdaterat - så vad gör man inte :o)   Mycket har hänt och vi har tävlat, börjat kursat och håller även en grund 1 med Yvonne. Riktigt duktiga förare...

Av Tina - 11 april 2010 17:02

Men vilken härlig dag det har varit. Vaknade av att det var grått, grått men dock inget regn...så vi höll humöret uppe och började planera träningsplaner. Började förmiddagen med att låta Naya göra trix på altanen solen var NÄSTAN framme. Hon äls...

Ovido - Quiz & Flashcards