Direktlänk till inlägg 24 juni 2010

Sommarlov och en massa annat!

Av Tina - 24 juni 2010 22:15

Massor har hänt sedan sist...

Men det senaste är nog att jag äntligen fått sommarlov och att jag njuter av FULLA drag av ledigheten.

I helgen bodde jag i husbil med underbara Anki och härliga Exit - värdens härligaste valp - hur cool och duktog men med ett jäkla temperament i alla fall. Men hur lugn som helst när hon skulle :o) me like :o)

Helgen var spännande och mycket trevlig i trevligt sällskap. Grillade båda kvällarna - första kvällen hade vi svårt att få fjutt på grillen, men med lite lån av andras grillar och annat pyssel fick vi avnjuta god mat.

Andra kvällen kunde Kjell stötta oss med grillens små problem som man kan stöta på.

Finalerna var såååå spännande och det var så härligt att vara med och heja på alla duktiga ekipage. Det märks att nerver hos nåde hundar och förare är på en skör tråd. Men i slutändan så är det ändå de verkligen allra bäst, bästa ekipagen som håller måttet. Skithäftigt. GRATTIS ALLA som avr med och gjorde publikens dagar till glädje :o)

Vi hade även ett möte med sm-generalen 2010 Anita Axelsson för att kolla upp div saker inför sm-2011 som vi i Stockholm ska hålla. Det känns som om agilitytävlingarna inte blir ngr problem - uan mycket fix och trix runtomkring... Men jisses så kul det ska bli i alla fall :o)

Synda tt jag och Naya inte kommer att hinna kmam med på sm 2011 då det ä rhär hemma i storst´an :o)

Men jag har satt mina mål och jag kommer att kämpa för att få vara en av alla sm-ekipage med super,underbara Naya i Borlänge 2012 :o) Ett lag vore ju inte heller fel att få ställa upp i :o)

Sommarcupen drog i gång i gårkväll och Naya och jag vann agilityn - men sedan diskade jag tre hundars lopp - ingen bra start - men då kan det ju bara BLI BÄTTRE"!!!!!!! Idag har vi tränat på svårigheten.

Göad midsommar alla hundmänniskor :o)

 
 
Kärran

Kärran

27 juni 2010 19:36

Jasså du! Du satsar på SM så här på en gång. Naya har ju "knappt hunnit börjat" med agility. Det är rätta takter, det.
Men varför "bara" SM? Ta landslaget när du iaf håller på. Och bli världsmästare!

Vi ses på onsdag på Sommarcupen!

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Ingen bild

Kärran igen

27 juni 2010 19:48

Haha! Jag gick in på sommarcupsresultatsidan (som ju jag själv, Klantmajan, har hand om), då upptäcker jag att jag råkat snuva dig o Naya på vinstpoängen! Inte nog med det, så hade jag råkat skriva Nixxa i small-klassen på Hopp. Sorry!!!

Ni alla måste hjälpa mig att dubbelkolla vilka dumheter jag skriver. :)

 
Ingen bild

tina

27 juni 2010 23:13

Hahah, jaa, Kärran - jag litar ju på dig :o)
Så jag tänkte väl att jag hade missat ngt - kanske ska ta och fundera på de där med tankarna om sm 2012 hahaha.... verkade ju gå trögt med Naya ju.... ;o) har tränat kontaktfält med running idag... får se om det ger resultat på onsdag hahha.

 
Ingen bild

Marre

1 juli 2010 21:45

Men hade du inte ett small- lag på gång?
Har jag drömt?
Vi måste planera augusti och september.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 30 juli 2010 11:27

Jisses vad tiden springen iväg :o) Sommaren har varit helt fantastisk och det är bara att inse att man verkligen har laddat batterierna inför hösten igen :o) Sommarcupen är igång sen ngr veckor tillbaka och i år är det ingen hit för de fyrbenta o...

Av Tina - 11 maj 2010 17:18

Kan man välja bättre dag att vara ledig på   . Tog en njutbar sovmorgon och barnenkom iväg till skolan. Skjutsade Crille till sin skola då han skulle ha packning och ut och hajka med kanot och sova i tält i natt brrrr. Åkte sedan till klubben där M...

Av Tina - 6 maj 2010 17:40

Det är ett tag sedan man var inne och skrev. Läser mest andras....   Fick bakläxa att jag inte uppdaterat - så vad gör man inte :o)   Mycket har hänt och vi har tävlat, börjat kursat och håller även en grund 1 med Yvonne. Riktigt duktiga förare...

Av Tina - 11 april 2010 17:02

Men vilken härlig dag det har varit. Vaknade av att det var grått, grått men dock inget regn...så vi höll humöret uppe och började planera träningsplaner. Började förmiddagen med att låta Naya göra trix på altanen solen var NÄSTAN framme. Hon äls...

Av Tina - 8 april 2010 12:00


Nu är hindren tillbaka till klubben så nu är VÅREN här   så härligt. Vi tränade lite går och det gick väl så där.. inte så genomtänkt träning kanske. Naya blev låg efter ett tag vet inte varför och kan inte komma på vad det berodde på?????? Jag kör...

Ovido - Quiz & Flashcards